15 Statistici surprinzătoare despre relațiile cupluri

BDSM: sugestii pentru parteneri

Intentionati sa incercati ceva nou-nout in dormitor? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are uimit oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte explorare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a localizeaza sugestii si, de asemenea, informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau o echipa intalnire. Amintiti-va, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice fel de suplimentar. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a veti fi cunoscator. Nu fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

image

Printre unul dintre cele mai esential BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in voga - in special in piele naturala precum si. Evident, este in intregime cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraca. Mai degraba decat normal lenjerie, BDSM furnizeaza posibilitatea de a manipulati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, net si, de asemenea, specializate magazine furnizati o uriasa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte petrecere invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler precum si selecteaza o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi precum si mai jos cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte rol joaca acele joc dominanta si, de asemenea, trimitere, fara risc este intr-adevar esential. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM circumstante. Deoarece exista amenintarea de actual disconfort, este cu adevarat vital sa decide un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid identifica ca un indicator pentru a renunta tot simultan. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul si acel sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece subs poate fi uneori legat.

Fara jena

BDSM este o unica tehnica care solicita o substantiala suma de conteaza pe companion. Acesta este modul ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, astfel incat tu precum si, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, practica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM idei: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii si altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion orgasm yourself - indiferent de daca ramane in camera, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, Faceți clic pentru a afla mai multe tachinand vibratii. Cu murmur pasnica vibratii, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.