De ce ar trebui să uiți despre îmbunătățirea relațiilor tale

BDSM: trucuri pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi precum si disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are interesat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator idei vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de experimentare

image

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de descoperirea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi indicatori precum si detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de conferinta oameni singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscator. Nu va stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM idei: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, ca exemplu folosind mana restrictii si, de asemenea, spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, dupa aceea puteti cu siguranta verificati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM sugestii este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu elegant - in special in piele naturala si. Evident, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Spre deosebire de comun lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou rol si, de asemenea, sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex costum, web si, de asemenea, specializate magazine dati o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. de cartier, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt reflectate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri stiletto sunt perfect. Daca sunteti un sub, ati putea pune un guler si, de asemenea, alege o rochie care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate diferite alte datorie joaca acele utilizare proeminenta si, de asemenea, trimitere, fara risc este intr-adevar vital. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv de obicei la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este intr-adevar vital sa stabiliti un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a opri orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati Vizitați acest site web nu in mod normal utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea pot fi folosite, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna optim totusi, deoarece belows ar putea fi uneori legat.

Fara mila

BDSM este o distincta practica care solicita o masiva cantitate de incredere in partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie fie precum si are un bun sens. Ar trebui ar trebui mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate cu adevarat eliberati si, de asemenea, apreciati sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, tehnica a acestuia ar trebui totusi incantata de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Util ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, diverse alte sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si, de asemenea, aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca ramane in dormitorul, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Moxie

Aduceti exaltare orice loc cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta pasnica rezonante, subtire layout si controale activate pentru aplicatii Guts este ultim in discretie.